Înainte să se sinucidă i-a oferit flori concubinei!

0

S-a dus cu flori la fosta concubină în încercarea disperată de a o convinge să se împace, dar a fost refuzat. Tânărul în vârstă de 29 de ani, a fost atât de afectat de decizie încât pur şi simplu şi-a pierdut controlul şi, după ce s-a certat pe stradă cu fosta parteneră, a sfârşit punându-şi capăt zilelor. Poliţiştii care au demarat ancheta au reconstituit ultima oră din viaţa bărbatului.
„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat și o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză. Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren.

Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren. În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

După refuz a lovit-o şi i-a furat maşina

Florin Mugurel P., de 29 de ani, din Rociu este tânărul decedat! Acesta a avut o relaţie de concubinaj cu o tânără în vârstă de 25 de ani. Ambii aveau câte un copil din relaţii anterioare. În ultima vreme tânărul avea probleme cu alcoolul. Florin Mugurel P. era şi cercetat, tot din cauza alcoolului. El a urcat băut la volan şi a fost prins. I-a fost suspendat permisul de conducere şi s-a ales cu dosar penal.

Din ancheta oamenilor legii, efectuată după tragedie, s-a stabilit că în noaptea de vineri spre sâmbătă Florin Mugurel P. s-a dus la serviciu la fosta concubină şi a aşteptat să iasă din tură. I-a oferit un buchet de flori şi a rugat-o să se împace cu el. Tânăra l-a refuzat, dar având în vedere că era noapte şi afară ningea, l-a luat în maşină cu intenţia să-l lase la autogară ca să ajungă acasă. Pe drum s-au luat la ceartă. Fata a oprit în apropiere de Comisariat şi au coborât amândoi, cearta continuând pe stradă, moment în care tânărul ar fi lovit-o cu palma. Fosta concubină a vrut să urce la volan şi să plece, dar Florin Mugurel P. i-a luat-o înainte. Atunci fosta concubină, a urcat pe locul din dreapta încercând să-l convingă să coboare la la volan, cu atât mai mult cu cât ştia că nu are permis. El a pornit motorul şi a mers încet. Atunci fosta concubină l-a ameninţat că va sări din mers şi a deschis portiera.

Când a văzut că fata nu glumeşte, Florin Mugurel P. a oprit şi tânăra a coborât, iar el a plecat cu maşina în ciuda protestelor ei. Un martor la cele petrecute a sunat la 112. Autoturismul, un Renault Megane, a fost găsit, după circa 5 minute, cu motorul pornit, abandonat pe podul dintre Vama Piteşti şi Auchan Bradu.

Tânărul a fost descoperit mort după ce a fost călcat de tren. Se bănuieşte că şi-a pus capăt zilelor şi s-a aruncat înaintea trenului după cele petrecute.
M.Sandu Foto. Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.