Primar acuzat de lovire! – video

0

A fost scandal ieri la şedinţa de Consiliu Local Căteasca. Mai mulţi cetăţeni au fost prezenţi în sală şi au avut discuţii în contradictoriu cu primarul Liviu Năstase. Oamenii erau nemulţumiţi din cauză că edilul nu a introdus pe ordinea de zi un proiect legat de transportul în comun şi nu mai au maxi-taxi ca să se poare deplasa în afara localităţii. Şedinţa a fost suspendată iar Liviu Năstase a vrut să iasă din sală. A fost înconjurat de cetăţeni şi a lovit peste mână o femeie care îl filma. Poliţiştii au întocmit dosar penal in rem.
Şedinţa de Consiliu Local a avut loc sediul Primăriei., dar s-a întrerupt la scurt timp după ce mai mulţi localnici prezenţi au început săţi reproşeze edilului că nu-l interesează de soarta cetăţenilor care de la 1 februarie nu vor mai avea maxi-taxi în comună. Oamenii voiau ca pe ordinea de zi să fie introdus un proiect de viza transportul în comun. Primarul Năstase le-a replicat că ordinea de zi a fost deja stabilită şi nu poate fi schimbată. Tot el a sunat şi a cerut ca un echipaj de Poliţie să meargă la Primărie unde discuţiile în contradictoriu puteau degenera. Când să iasă din sală, o femeie, în vârstă de 61 de ani, îl filma cu telefonul pe edil, cerându-i socoteală. La un moment dat Liviu Năstase a lovit-o peste mână. Filmare a devenit publică. Pe înregistrare se vede Liviu Năstase care întreabă: „Cu acordul cui mă filmezi?” Imediat femeia îi dă replica: „E domeniu public domnu! E primăria noastră. Aici cotizăm, aici dăm impozite. Mi-ai pus poprire pe pensie, să dau impozit. Să-şi fie ruşine!” În acel moment edilul o loveşte peste mână şi ecranul devine negru, după care filmarea continuă. „Da domne, mi-a dat peste mână. Aşa se rezolvă, fuge, dă bir cu fugiţii șobolanu.

Decât a venit după voturi, să cerşească voturi. Acum pleacă, nu-l mai interesează cu ce se transportă oamenii”, se aud reproşurile acesteia. Apoi se duce la un om al legii şi-i spune: „„Aţi văzut ce mi-a făcut? Mi-a dat peste mână şi mi-a căzut şi telefonul!” Poliţistul o întreabă dacă are nevoie de ambulanţă. „Nu am nevoie cu toate că sunt în depresie şi pot să fac atac de panică. Nu se face aşa ceva”, este răspunsul acesteia. Imaginile au devenit publice iar reprezentanţii IPJ Argeş s-au autosesizat cu privire la faptă. „În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun” scrie în comunicatul de presă remis redacţiei noastre. Imediat după incident poliţiştii i-au adus la cunoştinţă femeii că poate depune plângere pentru lovire, însă aceasta a precizat că îşi rezervă dreptul de a se prezenta la poliţie să facă reclamaţia în termenul legal. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.