Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
vineri, 31 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  anonim

  Domnule ziarist, in mod sigur ati observat ca, atunci cand se discuta, se aproba sau se finanteaza anumite proiecte care avantajeaza votantul roman, toti, dar toti parlamentarii de Arges vin cu comunicate platite pe Facebook in care isi aroga meritele exclusive ale acestor proiecte. Asa ca lasati ipocrizia care va caracterizeaza, sunt practici politice de care nu vom scapa vreodata.
  Incetati sa mai faceti ziaristica in patru labe, consider ca v-ati compromis prea mult.
  Nu va pune pe ganduri faptul ca, in urma editorialului elogiu de luni la adresa primarului Gentea, nu s-a gasit nimeni care sa va dea dreptate?
  Se vede ca doamna Gorghiu va sta in gat, nu ratati nici o ocazie de a o ataca, dar si noi am avut-o pe doamna Dancila, sustinuta si promovata de PSD (si de dumneavoastra) pentru functii mult mai importante in stat.Chiar ati uitat? Sau, ca de obicei, doar va faceti?

  Reply
 2. 2

  mishu

  Măh nene „anonim” ești sigur ca nu te-ai rătăcit ? Precis ai vrut sa comentezi acest articol ?

  In caz ca nu știai, aceasta este o rubrica de comentarii pentru oameni, nu pentru maimuțe.

  Nu știți ce sa mai inventați astfel încât sa mistificați adevărul. Dar tu….ești doar un mic copil !

  Reply
  1. 2.1

   Dan

   Păcat de inteligenta “Smeului” care a renunțat total la erudiție in favoarea diletantismului rentabil. Ce triada de Editorialiști pe acest site…

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .