5, 2, 3 – cifrele Mioveniului în 2023, cu Dică!

0
  • Galben-verzii au recuperat puncte față de echipa din față, de primul loc de baraj și de salvarea directă

Venirea lui Nicolae Dică și începutul de an 2023 au fost de bun augur pentru CS Mioveni. Echipa argeșeană a reușit în două etape două victorii și astfel să recupereze puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Astfel, dacă finalul anului trecut a găsit-o pe CS Mioveni (9 puncte) la 10 puncte de următorul loc (locul 15, UTA – 19 puncte), la 10 puncte de primul loc de baraj (locul 14, U Cluj – 19 puncte) și la 12 puncte de locul care salvează echipa direct (locul 12, Chindia Târgovilte, 21 de puncte), după două echipa lucrurile stau altfel, iar Mioveniul a recuperate serios. Astfel, galben-verzii s-au apropiat la 5 puncte de următorul loc (care retrogradează și el direct) și au recuperat 5 puncte în încercarea de a ajunge pe această pozție (locul 15, UTA – 20 puncte). De asemenea, argeșenii s-au apropiat la 8 puncte de primul loc de baraj, recuperând 2 puncte în lupta de a ajuge pe această poziție (locul 14, U Cluj, 23 puncte). În fine, Mioveniul s-a apropiat la 9 puncte de primul loc care se salvează direct, recuperând 3 puncte față de această poziție (locul 12, U Craiova – 24 puncte).
Rezultatele obținute de CS Mioveni în 2023, cu Dică pe bancă au fost: # victorie acasă, 1-0 cu Petrolul # victorie în deplasare 2-1 la UTA. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.