Rulouri de curcan cu sos

0
1

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 40 min • Timp de gătire: 0 min • Gata în: 40 min
Ingrediente:
Pentru rulouri • 500 gr. piept de curcan • sare • 150 gr. caşcaval • 150 gr. pesmet • 2 ardei capia • ulei pentru prăjit • o salată verde • piper • 1-2 linguriţe muştar • 3-4 ouă
Pentru sos • 300 gr. pastă de roşii • cimbru • busuioc • sare • boia iute • piper • o linguriţă miere sau zahăr
Mod de preparare:
Se taie pieptul de curcan felii potrivite. Fiecare bucată se presează cu ciocanul de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă la mijloc o bucată de caşcaval, o fâşie de ardei capia, se rulează, se prinde cu o scobitoare şi se trece prin pesmet.
Separat, se bat ouăle spumă cu sare, piper şi muştar, iar rulourile se trec prin pesmet-ou-pesmet, apoi se pun să se prăjească în uleiul încins. După ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie. Într-o crăticioară, se pune uleiul, piureul de roşii, sarea, mierea, piperul, cimbrul, boiaua şi busuiocul. Se lasă să fiarbă câteva minute şi, după ce a fiert, se dă la rece.
Rulourile se servesc cu sos de roşii şi garnitură de cartofi.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.