Şoferiţa a intrat pe contrasens şi a răsturnat un Spring

0

Două maşini au fost serios avariate şi două şoferiţe au ajuns la spital, fiind rănite. S-a întâmplat ieri dimineaţă, pe DN 7, în apropiere Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti. A fost necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru evacuarea a două victime încarcerate. Una dintre maşini s-a răsturnat în urma coliziunii.
Imediat după producerea accidentului, la Călineşti traficul a fost blocat pe DN 7. La fața locului au intervenit polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, şi mai multe echipaje din cadrul ISU Argeş. Oamenii legii au stabilit că Ştefania G. de 35 de ani, din comuna Beleți Negrești, conducea un autoturism Volkswagen pe DN 7, circulând din direcția Topoloveni spre Pitești.
Oamenii legii au stabilit că aceasta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Spring care se deplasat din sens opus, condus de Liliana C. de 48 de ani, din Ștefănești. În urma evenimentului, cele două conducătoare auto au suferit leziuni, fiind preluate de echipaje medicale și transportate la spital pentru îngrijiri.  M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.