Estonianul de la CS Mioveni se iubește cu o tenismenă cunoscută!

0

Brent Lepistu, mijlocaș trasnferat de CS Mioveni în această iarnă, este într-o relație cu mult mai cunoscuta tenismenă Anett Kontaveit, locul 18 WTA.
Amândoi din Estonia, fotbalistul și tenismena se iubesc de mai bine de 5 luni, iar de când fotbalistul a venit la Mioveni, Kontaveit l-a și vizitat. Astfel, cei doi sportivi au sărbătorit cele 3 luni de relație în România. După cum spunea Lepistu, jucătoarea de tenis a rămas impresionată de ţara noastră. ”Deja m-a vizitat, acum câteva zile. A venit aici şi am petrecut câteva zile minunate împreună. Nu am putut vizita prea mult, majoritatea timpului am stat acasă, dar am ieşit la cină” a declarat Brent Lepistu.
Estonianul de 29 de ani a venit la Mioveni în ianuarie, iar Joonas Tamm, fundaşul de la FCSB, l-a convins să aleagă România. „Joonas Tamm mi-e prieten bun şi mi-a spus: ‘Dacă ai o ofertă din România, accept-o!’. Este un campionat interesant. E greu, dar sunt fericit să fiu aici!” a mai spus mijlocașul.
Brent Lepistu este prieten şi cu un alt jucător din Liga 1, estonianul Mattias Kait. Venit din ţara natală, de la Levadia, Brent a jucat două meciuri pentru ultima clasată din România. Simona Halep şi Anett Kontaveit au fost adversare de patru ori în carieră. „Simo” a obţinut trei victorii. Singurul eşec l-a înregistrat în 2021, la Cluj-Napoca, scor 2-6, 3-6. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.