FC Argeș înfruntă candidatele la titlu!

0
  • Program infernal pentru fotbaliștii alb-violeți

După startul ezitant din acest început de an în care a obținut doar două puncte din confruntările cu Chindia Târgoviște, FC Botoșani și FC Hermannstadt, pentru FC Argeș a venit momentul adevărului.
Piteștenii vor avea parte de un program infernal în următoarea lună, alb-violeții urmând să întâlnească Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, echipe implicate în lupta pentru titlu, urmând ca în ultimele două etape din acest retur de campionat să dea piept cu FC Voluntari și Petrolul Ploiești, formații care luptă pentru rămânerea în Liga I. Argeșenii sunt condamnați să obțină cât mai multe puncte din aceste șase partide pentru a ieși din zona minată a clasamentului, FC Argeș ocupând în acest moment locul 13, cu 25 de puncte, adunate în 25 de etape, poziție care asigură locul la barajul pentru promovare/retrogradare în Liga I.

Croitoru revine pe banca tehnică

Atuul piteștenilor în această luptă poate fi prezenta și Marius Croitoru pe banca tehnică. Tehnicianul grupării din Trivale și-a ispășit cele patru etape de suspendare dictate de Comisia de Disciplină a FRF și va putea sta din nou pe bancă. Croitoru nu va putea transmite însă indicații jucătorilor, întrucât nu deține licența UEFA Pro, așa cum cere regulamentul FRF.

Fără victorie de 8 meciuri!

În turul campionatului, FC Argeș a adunat doar trei puncte din cele patru confruntări. Cu Andrei Prepeliță la timonă, piteștenii au câștigat cu 1-0, partida cu universitatea Craiova, pierzând cu Farul(0-3), FCSB(2-3) și CFR Cluj(0-1). În cele nouă meciuri de campionat bifate de Marius Croitoru, piteștenii au obținut doar 8 puncte, din 27 posibile, bilanțul fiind de 1 victorie, 5 egaluri și 3 înfrângeri. În aceste confruntări, alb-violeții au marcat 7 goluri și au primit 14.
Programul FC Argeș până la sfârșitul returului:
⚽ Etapa 25: FC Argeș – Farul Constanța
⚽ Etapa 26: CFR Cluj – FC Argeș
⚽ Etapa 27: FC Argeș – FCSB
⚽ Etapa 28: Universitatea Craiova – FC Argeș
⚽ Etapa 29: FC Voluntari – FC Argeș
⚽ Etapa 30: FC Argeș – Petrolul Ploiești. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.