Mâine la Mediaș și apoi peste 9 zile

0
  • Următoarele meciuri ale galben-verzilor:

CS Mioveni a aflat programul următoarelor două etape de Superligă. Astfel, galben-verzii vor evolua mai întâi în deplasare la o contracandidată la retrogradare iar apoi acasă cu o pretendentă la titlu.
Următorul joc de campionat al Mioveniului este programat mâine, de la 17:00 în Mediaș. Elevii lui Dică vor întâlni pe U Cluj, antepenultima clasată în Superliga. Meciul face parte din etapa 25 și se va juca la Mediaș, deoarece clujenii au terenul impracticabil pe Cluj Arena, acolo unde au disputat jocul cu Rapid, terminat 0-0, în prima rundă din 2023.
Apoi, Mioveniul va beneficial de 9 zile de recuperare până la următorul joc, care va fi cu Rapid, pe propriul teren. Acest meci este program luni 20 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc și face parte din etapa 26. Rapid are 2 victorii acasă în 2023 (3-0 cu Sepsi, 4-1 cu Voluntari) și o remiză altă în deplasare la U Cluj.
CS Mioveni este pe locul 16 în Superliga și a recuperate puncte importante în 2023, în lupta pentru supraviețuire. Astfel, cu Dică pe bancă, echipa argeșeană a învins Petrolul (1-0) și UTA (2-1) și a remizat cu Sepsi (1-1) în primele trei meciuri de la reluarea campionatului. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.