Mierea Albinei-cofetăria care aduce gustul copilăriei!

0

În primăvara anului trecut, Cristina şi Florin Popescu, porneau pe drumul antreprenoriatului, timid, dar sigur, creând Mierea Albinei, cofetăria în care aromele te aduc mai aproape de sentimentul pur al copilăriei.  

Senină, creativă, îndrăzneață, gata mereu să te surprindă şi să te facă să zâmbești, Cristina spune: „Întotdeauna m-a pasionat arta cofetăriei și mi-a plăcut să experimentez cât mai mult, mai ales ca, în familia mea, putem vorbi de deja de o tradiție. Așa suntem noi, doi oameni veseli si prietenoși care au o pasiune comuna : dulciurile făcute cu dragoste. Am plecat la drum cu ideea de a face prăjituri ca la mama acasă, respectând rețete tradiționale, folosind ingrediente naturale ca lapte, ouă, unt, făină, tocmai pentru a crea gustul acela bun din copilărie: texturi catifelate, blaturi pufoase, moi, însiropate, fructe parfumate şi dulci, îmbinări creative de arome, parfum de proaspăt şi de dulce.

Dacă ar fi să vorbesc despre un top al preferințelor clienților, aş pune pe primul loc, cozonacul, pufos şi extrem de delicios care este potrivit atât în zi de sărbătoare cât şi la sfârșit de săptămână când toţi membrii familiei au chef de ceva bun şi dulce şi vor să se simtă răsfățați. Clienții care au apucat să ne cunoască au devenit în timp „de-ai casei” şi vin mereu să „se îndulcească” cum spun ei. Îi cunoaștem după zâmbete, atunci când intră in cofetărie.

Iar noi, în schimb, luăm parte la toate momentele frumoase din viața lor indiferent că este vorba de o aniversare sau o petrecere de nuntă, sau poate doar o zi banală de luni. Oferim produse clasice care să ne aducă în prezent bucuria trecutului precum amandine şi savarine dar şi produse moderne, care ne răsfață cu rafinamentul şi eleganţa lor precum mousse cu ciocolată belgiană, macarons, bezea făcută cu răbdare, reducții de fructe.

Toate aceste produse le puteţi găsi la cofetăria noastră din Strada Sfânta Vineri 55 A sau prin proprie distribuție, în cele mai optime condiții la orice tip de eveniment. Comenzile se pot face la numărul de telefon: 0724 720 072.

Probabil, iubirea pentru gogoși sau plăcinte va rămâne mereu în inimile noastre, pentru că acestea sunt deserturile cu care am copilărit și crescut. Însă secretul este să știm cum să aducem aceste amintiri în contemporan. Să știm cum să facem deserturi noi, ca reinterpretări ale deserturilor pe care le doream și apreciam atât de mult cu ani în urmă.“

Dincolo de investiția emoțională în acest proiect, cei doi antreprenori știu că pentru un bun cofetar, cunoașterea, răbdarea si priceperea sunt necesare pentru a duce la bun sfârșit o rețetă şi pentru a încununa gustul bun al acesteia cu bunul gust al decorului.

Vă îmbiem, așadar, la gusturi bune, făcute cu dragoste pentru calitate şi savoare.