Studenţi în misiune la ISU Argeş și la IJJ Argeș!

0

Pentru că pregătirea practică este importantă în meseria de pompier și de jandarm, în această perioadă, opt studenți ai Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” – Facultatea de Pompieri și 28 de viitori jandarmi, au început practica la ISU Argeș. Ți la Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș. Stagiul va dura o lună şi studenţii vor merge în misiuni alături de angajaţi ai ISU Argeş. 
“Pe o perioadă de patru săptămâni, cinci dintre aceștia vor lua parte la misiunile de intervenție ale subunităților noastre, iar ceilalți trei vor avea activitățile împărțite în două perioade, o parte cu misiuni de intervenție în situații de urgență, iar cealaltă cu activități specifice Serviciului Inspecției de Prevenire.Pe tot parcursul stagiului de practică vor fi îndrumați de către tutorii profesionali, care au dobândit o experiență bogată în activitățile specifice locului de muncă.
Le dorim mult succes în formarea deprinderilor necesare în această armă a pompierilor”, a transmis ISU Argeș.Studenții Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, din anii I, II, III și IV, au început stagiul de practică tot de ieri 13 februarie 2023, până pe 10 martie 2023. Viitorii ofițeri jandarmi vor merge în misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, pază și protecție instituțională precum și activități în cadrul Compartimentului Juridic, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii pe care o vor desfășura după terminarea studiilor. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.