Curcubeu de arome

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 60 min • Timp de gătire: 20 min • Gata în: 1 ore, 20 min
Ingrediente:
Pentru aluat • 3 ouă • 200 gr. făină • 1 lingura praf de copt • 1 lingură oţet • 80 gr. unt • sare • piper
Pentru umplutură • 500 gr. carne de curcan • 3 ouă • 3 chifle • 100 gr. spanac • pesmet • 2 căţei de usturoi • 40 g migdale mărunţite • 1 morcov • 1 lingură condiment universal de legume
Mod de preparare:
Carnea de curcan se spală, se usucă într-un şervet de bucătărie şi apoi se taie în cubuleţe de 1/1 cm. Se sparge un ou într-un bol, se adaugă condimentele universale, laptele, sarea şi piperul. Se adaugă şi chiflele tăiate cubuleţe, se amestecă totul şi se lasă puţin să se înmoaie tot amestecul. Dacă amestecul este prea moale, se adaugă puţin pesmet. Se iau două treimi din cantitatea obţinută, se condimentează după gust şi se întinde amestecul pe planşa de lucru cu un sucitor. Se pune deasupra carnea tăiată şi morcovul fiert. Se rulează totul şi se fixează cu scobitori, pentru a nu se desface. Se pune ruloul într-o tavă unsă cu unt şi se dă la cuptor pentru 20 de minute. Din 5 în 5 minute, se stropeşte ruloul cu puţină apă. Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt şi cu puţină sare. Se formează o adâncitură în făină şi se sparge acolo un ou, se adaugă oţetul, 200 ml de apă şi apoi se frământă. Se lasă la crescut 10 minute. Se mixează spanacul cu migdalele tocate, căţeii de usturoi sfărâmaţi şi cu treimea de amestec rămasă de la pasul 2. Dacă este prea moale, se adaugă o lingură de pesmet pentru a o mai lega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.