Dornice de revanșă

0
0

Volei

Voleibalistele de la FC Argeș nu au prea mult timp la dispoziție pentru a-și linge rănile după eșecul de miercuri, cu CSO Voluntari. Echipa pregătită de Bogdan Paul va întâlni sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor Trivale, pe CSM București. Înaintea acestui duel, piteștencele ocupă locul 8, cu 14 puncte, iar bucureștencele se situează pe poziția a 7-a a ierarhiei, cu 20 de puncte. În tur, CSM București s-a impus în Capitală cu 3-1 la seturi, iar FC Argeș Volei vrea să își ia revanșa.

Baschet
U BT Cluj a câștigat Cupa României
Echipa masculină de baschet U-Banca Transilvania Cluj-Napoca s-a impus în ultimul act al FINAL 8 Cupa României Linksoft 2023 în fata marii rivale CSM Oradea, cu scorul de 78-65, și a intrat astfel în posesia mult râvnitului trofeu pentru a cincia oară în istoria clubului. La final, brazilianul Leo Meindl a fost desemnat “Omul Finalei CRBM Linksoft 2023”, fiind recompensat de partenerul Mozzart Bet România pentru performanța sa, în vreme ce juniorul Akos Szentkuti a fost declarat “Cel mai de perspectivă jucător al Final 8”. În sferturile turneului final, finalista CSM Oradea a trecut de FC Argeș Basketball, scor 89-78.

Automobilism
Aro Revival, în calendarul FRAS
Întrunit acum câteva zile, în ședință ordinară, prin videoconferinţă, Consiliul Federal al Federației Române de Automobilism Sportiv a luat mai multe decizii în privința competițiilor automobilistice pe care le patroonează. FRAS a aprobat lansarea şi susţinerea programului “ARO Revival” pentru disciplinele Viteză în Coastă, Raliuri, dar şi alte campionate din calendarul competiţional FRAS pentru secţiunea de automobile istorice. În perioada următoare va fi elaborat un regulament tehnic şi sportiv. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.