Superliga – Echipa etapei 26

0

Iată cum arată echipa ideală aetapei a 26-a
PORTAR
Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova / 26 de ani) – Intervenţiile sale din momentele cheie au contribuit din plin la păstrarea şanselor oltenilor pentru un rezultat pozitiv pe Arena Naţională, rezultat care s-a şi realizat.
FUNDAŞI
Andrei Patache (FC Botoşani / 35 de ani) – Pe lângă golul marcat, a dominat flancul drept. Este un simbol pentru fotbalul botoşănean.
Deian Boldor (Chindia / 28 de ani) – A câştigat 22 de dueluri, dintre care 19 în defensivă. În plus, a marcat golul care a păstrat invincibilitatea Chindiei în 2023.
Mihai Popescu (Farul / 29 de ani) – Evoluţie fără greşeală în centrul apărării, fapt evidenţiat şi de InStat, unde a avut un index pe măsură – 261.
Mario Camora (CFR Cluj / 36 de ani) – A contribuit la succesul CFR-ului cu o pasă decisivă. A ajuns la 355 de meciuri disputate pe prima scenă din România.
MIJLOCAŞ
Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) – Din nou, căpitanul târgoviştenilor a fost decisiv. De astă dată, acesta a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) – Este jucătorul începutului de an pentru roş-albaştri. A înscris pentru a patra oară în 2023, golurile sale aducând puncte importante bucureştenilor.
Tudor Băluţă (Farul / 23 de ani) – „A pictat pe teren”, aşa a descris Hagi evoluţia mijlocaşului dobrogenilor, care a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.
Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) – Un jucător cu o tehnică deosebită. A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi patru assist-uri.
ATACANŢI
Denis Alibec (Farul / 32 de ani) – A pasat decisiv, apoi a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. Prinde pentru a șasea oară „Echipa etapei”.
Mamadou Thiam (U Cluj / 27 de ani) – A reușit unul dintre cele mai frumoase goluri înscrise în 2023. Este un jucător capabil să facă oricând diferenţa în teren.
ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani – FOTO) – Conduşi excelent de pe bancă, dobrogenii au predat o lecţie de fotbal, iar la final s-au bucurat de o nouă victorie clară, a noua la cel puţin două goluri diferenţă. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.