Fără victorie de 11 etape!

1
0

FC Argeș s-a afundat și mai mult în subsolul clasamentul după ce a pierdut cu 1-2, confruntarea de duminică seară, de pe propriul teren, cu FCSB, vicecampioana României. Dintr-o echipă care își declarase intențiile pentru intrarea în play-off, Piteștiul a ajuns în situația de a tremura pentru menținerea în primul eșalon!
Încă din startul partidei, bucureștenii au dictat ritmul și au pus presiune pe piteșteni, însă Straton a reușit să respingă șuturile lui Compagno și Edjouma din poziții foarte bune. Replica echipei noastre a fost dată de Garita și Njike, însă șutul mijlocașului argeșean a fost blocat de Dawa. Straton s-a mai remarcat încă o dată în fața lui Compagno care rămăsese singur cu portarul piteștean. La puțin timp după pauză, FCSB a deschis scorul după ce același Straton a respins în picioarele lui Șut centrarea lui Florinel Coman. Câteva minute mai târziu, Sorescu a majorat diferența pe tabelă cu un șut de la marginea careului. Argeșul a revenit în joc la jumătatea repriozei secunde după reușita lui Koubemba care a trimis în plasă din centrarea lui Rizzi. Piteștenii au avut șansa de a restabili egalitatea prin Njike, însă mijlocașul alb-violet, cu toată poarta în față, a trimis peste transversală! Pe finalul partidei, Straton a mai avut încă o paradă senzațională la șutul lui Compagno. Pentru FC Argeș a fost al 11-lea meci fără victorie cu Marius Croitoru la timonă. În urma acestui eșec, argeșenii ocupă locul 14, cu 26 de puncte, poziție care asigură prezența la baraj.
FC Argeș – FCSB 1-2(0-0) Au marcat: Koubemba(min.63) / Șut(min.48), Sorescu(min.54)
FC Argeș: Straton – Jakolis(min.60 Calcan), Turda, Zebic, Rizzi – Meza Colli, Njike(min.75 Tîrcoveanu) – Crețu, Koubemba(min.86 Hanne), Jobello(min.86 Bertrand) – Garita
Rezerve neutilizate: Micle – Dobrosavlevici, M. Constantin, Mimito Biai, D. Croitoru
Suspendat: Tofan
Antrenor: Constantin Schumacher
FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma(min.46 V. Crețu) – Oct. Popescu(min.90+3 I. Cristea), Compagno, Fl. Coman(min.75 Ov. Popescu)
Rezerve neutilizate: Ad. Vlad – Haruț, Omrani, Oaidă, Pantea, Radăslăvescu
Antrenor: Leonard Strizu
Cartonașe galbene: Turda / Sorescu
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Ovidiu Artene și Mihai Marica
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu / Arbitru AVAR: Mircea Orbuleț
Observatori: Imilian Șerbănică, Florin Hîncu  M.D.

1 COMENTARIU

  1. Cine dracu îi tine in brate pe Stanciu și Alexe , toată lumea invinovațeste antrenorii sau alții sunt de vina numai cei doi sunt imaculat. DEMITEREA URGENTA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.