Prefectul de Argeş sunat de un fals secretar de stat!

0
0

Vineri, Radu Perianu, prefectul judeţul Argeş, a fost sunat de un individ care s-a recomandat ca fiind secretarul de stat Constantin Ştefan din cadrul Ministerului Energiei. Bărbatul cerea imperativ să fie sunat directorul de la Hidroelectrica. Limbajul dar şi felul cum vorbea interlocutorul l-a făcut pe prefect să îşi pună semne de întrebare. L-a sunat pe Constantin Ştefan şi a aflat că este vorba de un individ care îşi arogă o funcţie pe care nu o are şi cere bani în numele secretarului de stat.
Un bărbat a sunat în secretariatul Prefecturii Argeş şi a cerut să vorbească cu Radu Perianu. S-a recomandat ca fiind secretarul de stat Constantin Ştefan. Încă de la primele discuţii, prefectul de Argeş sa gândit că ceva nu este în regulă cu interlocutorul. I-a ridicat suspiciuni felul grav de a vorbi, limbajul folosit şi modul în care i se adresa bărbatul. „A fost doar o conversaţie scurtă telefonică, fără mari discuţii. Mi-a cerut să-l rog pe un director din Argeş să-l sune şi mi-a dat numărul de telefon. Mie mi s-a părut ciudată discuţia şi la momentul când l-am rugat pe directorul respectiv să-l sune, l-am avertizat să fie atent că mie nu mi se pare ok ce se întâmplă. A sunat (n.r. falsul secretar) prima dată pe la ora 9.00, apoi sunat din nou pe la 14.00 şi mi-a cerut un număr, al altui director. Eu atunci l-am sunat pe secretarul de stat. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat direct . Mie nu mi-a cerut bani dar directorului respectiv, i-a cerut 1.000 de euro pentru ajuta pe cineva grav bolnav. Restul îl ştiţi, a făcut plângere” , a explicat ieri, Radu Perianu.

Constantin Ştefan a depus plângere

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan a depus plângere la poliție pentru furt de identitate după cele petrecute. Acesta a decarat că nu numai prefectul de Argeş ci şi cel de Alba a fost sunat de falsul secretar de stat. „Vineri după amiază am fost sunat de Albu Nicolae, prefect de Alba și de prefectul de Argeș cum că o persoană care s-a dat drept Ștefan Constantin, secretar de stat din ministerul Energiei le solicită numerele de telefon pentru a intra în legătură cu domnii directori de la Hidroelectrica. Evident, acest lucru a dus la o suspiciune din partea prefecților și m-au sunat.Totodată mi-au adus la cunoștință că această persoană cere sume de bani în numele meu și diferite foloase necuvenite. Am depus plângere la poliție și las organele abilitate să cerceteze și să ducă la identificarea persoanei respective”, a declarat pentru Antena 3, secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.