Muschiuleţ de porc în crustă

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 20 min
• Timp de gătire: 65 min
• Gata în: 1 ore, 25 min
Ingrediente:
• 2-3 muşchiuleţi de porc (aproximativ 1 kg de carne)
• 20-30 gr. unt sau ulei
• 100-150 ml vin alb
• 2 linguri muştar
• 2 linguri nucă tocată
• 2 linguri cereale integrale
• 1 ou
• sare
• piper
• 1 linguriță verdeaţă tocată
Mod de preparare:
Carnea se spală, se curăţă de pieliţe, se presară cu puţin piper şi se unge cu unt. Se aşază într-o tavă, se stropeşte cu vin şi se coace la foc potrivit 40-45 de minute. Pentru crustă se amestecă muştarul cu oul, nuca tocată, verdeaţa şi cerealele. Se scoate friptura din cuptor, se lasă puţin să se răcească şi se acoperă cu acest amestec. Se pune din nou în cuptor şi se mai coace 10-15 minute.Se serveşte cu garnituri din legume şi salate de sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.