De 12 meciuri fără victorie!

1

FC Argeș nu reușește să mai bată pe nimeni și se afundă și mai mult în subsolul clasamentului după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de miercuri seară, din Bănie, cu Universitatea Craiova.
În prima repriză, oltenii și-au trecut în cont două ocazii de a deschide scorul, însă Vătăjelu și Markovic nu au fost inspirați la finalizare. Piteștenii putea intra în avantaj la cabine, însă portarul oltenilor a reușit să-l blocheze pe Geani Crețu. Craiova a deschis scorul cu un sfert de oră înainte de final, în urma unui henț stupid în careu făcut de Tofan. Căpitanul echipei din Trivale a jucat cu mâna o minge în careu, iar centralul a arătat punctul cu var, penalty-ul fiind transformat de Andrei Ivan. Pe final, Baiaram putea majora diferența pe tabelă, însă Straton a reușit să respingă. În urma acestui eșec, FC Argeș a ajuns la 12 meciuri fără victorie. Cu 26 de puncte, obținute în 28 de etape, Argeșul ocupă locul 14, poziție care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare.
Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0(0-0) – A marcat: Ivan(min.74 pen.)
Universitatea Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, Badelj, Ndong – Screciu, Sala(min.46 Mateiu) – Cîmpanu(min.46 Koljic), Ișfan(min.75b Rivaldinho), A. Ivan(min.90+4 Vlădoiu) – Markovic(min.58 Baiaram)
Rezerve neutilizate: Lazar, Mitrea, V. Găman, Roguljic
Antrenor: Eugen Neagoe
FC Argeș: Straton – Tofan (min.78 Tîrcoveanu), M. Constantin, Turda, Rizzi – Meza Colli, Njike – G. Crețu, Koubemba, Jobello(min.63 Calcan) – Garita
Rezerve neutilizate: Micu, D. Croitoru, Jakolis, Dobrosavlevici, Șerban, Moisie, Boubacar
Antrenor: Constantin Schumacher
Accidentați: Mario Zebic, Zorhan Bassong
Cartonașe galbene: Ndong / Crețu, Tofan, Tîrcoveanu
Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova ; Spectatori: 10.000
Arbitru: Rareș Vidican / Asistenți: Vasile Marinescu și Ionel Dumitru
Arbitru VAR: Istvan Kovacs / Arbitru AVAR: Mircea Grigoriu
Observator joc: Iuliuss Nemțeanu
Observator arbitri: Alexandru Deaconu
Cum s-a marcat golul: min.74: 1-0! Tofan joacă cu mâna o minge în careu, centralul dictează penalty care este transformat de Andrei Ivan. M.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.