Fiul minor, suspect de crimă!

0
2

O crimă a fost descoperită de oamenii legii în noaptea de joi spre vineri, după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că nu poate intra în casa fostului soț, un bărbat, în vârstă de 78 de ani. Ea susținea că s-a dus în miez de noapte pe Aleea Căminelor, din Pitești, acolo unde este casa victimei, să își caute fiul, în vârstă de 16 ani, care locuia cu tatăl.

Ușa a fost spartă și în casă a fost descoperit cadavrul bărbatului. Acesta este mort de mai multe zile. Trupul are mai multe tăieturi. Era acoperit cu o pătură și mai multe haine. Nu se știe exact de câte zile este mort, dar se află în stare de descompunere.

În timpul cercetărilor demarate de polițiști și de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, principalul suspect al comiterii omorului ar fi fiul minor și este posibil să nu fi acționat singur.  Băiatul în vârstă de 16 ani, este cunoscut consumator de droguri. Acesta se afla sub influența stupefiantelor, în cursul nopții când a fost găsit de oamenii legii. De altfel, în camera lui, polițiștii au descoperit mai multe tipuri de substanțe psihoactive.

Adolescentul se află in custodia anchetatorilor, iar cercertările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.