Crimă ! Bărbat găsit mort în Pitești!

0

Un piteștean a fost găsit mort în casă, pe Aleea Căminelor, în Pitești, având mai multe tăieturi pe corp. Se spune că trupul era acoperit cu o pătură și mai multe haine. Reprezentanții IPJ Argeș au confirmat ca este vorba de o crimă. M.S

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un bărbat găsit decedat, cu urme de violență, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

 

 

În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

 

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

 

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.