Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 21 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8470-Marţi, 21 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  În povestea asta mai există un personaj, să-i zicem Agamiță Dandanache, care, probabil tot pentru a nu mai fi atenți la problema Bâstroe, s-a apucat să-i înjure (la propriu), pe un site de familie (răspândita apoi cu sârg pe Facebook de doamna Agamiță) pe suporterii care nu sunt de acord cu implicarea politicului la echipa de fotbal.
  Măi Agamiță, ca să nu ne certăm și pentru a fi obiectivi, vrei să te uiți pe clasament? Vei vedea că primele șapte clasate sunt echipe private, fără implicarea primarilor sau primăriilor. Asta îți spune ceva? Dacă tot nu te-ai prins, ia matale declarațiile celor implicați și care se pricep (Hagi este cel mai vehement) și vei observa că nu asta e calea pentru a face performanță.
  Ne spui că atribuțiile primarului trebuie să se oprească la marginea terenului. Nu, ele trebuie să se oprească la porțile stadionului! Înțelegi diferența? Mă îndoiesc!
  Pentru detalii despre Agamiță, vă redau caracterizarea făcută de însuși Caragiale: „un personaj mai prost ca Farfuridi și mai canalie decât Cațavencu”!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   E o lupta de orgolii intre cei doi primari, de la Mioveni si de la Pitesti.Iar imaginile cu tribunele oficiale intesate de imbuibati si lipitori, in contrast cu goliciunea tribunelor, spun multe!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Orgoliul e pe un plan neimportant. Fotbalul e o jucarie prin care multi bani ajung unde si la cine trebuie sa ajunga…

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .