A incendiat apartamentul închiriat!

0
  • Ca să se încălzească

Un incendiu, izbucnit într-o apartament din cartierul Vişoi din Câmpulung, a fost provocat chiar de către chiriaşul care locuia în imobil. Individul a distrus complet locuinţa, aceasta urmând să fie refăcută de la zidărie. Întrebat de ce a pus focul, piromanul a motivat că „aşa a vrut”! A fost reţinut de poliţişti iar sâmbătă, Judecătoria Câmpulung a dispus împotriva lui măsura arestului la domiciliu.
Adrian Marius M., de 32 de ani, din Câmpulung, locuia cu chirie într-un apartament din cartierul Vişoi. Locatarii blocului spun că proprietarul îl lăsase de milă să locuiască acolo, fără să-i fi perceapă plată. Bărbatul era cunoscut de vecini ca un mare consumator de alcool. Vineri, pretextând că este frig în casă și pentru a se încălzi a dat foc la haine și la mai multe materiale. În scurt timp a luat foc apartamentul. Până la sosirea forțelor de intervenție s-au evacuat 8 persoane de pe scara blocului. Când au ajuns pompierii pe strada George Topârceanu, la blocul C6, focul era extins la mobilierul din două camere. Din cauza fumului s-a degradat și celelalte încăperi ale apartamentului. Încă din primele cercetări, reprezentanţii ISU Argeş şi-au dat seama că focul a fost pus cu intenţie.

În arest la domiciliu la locuinţa tatălui

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Pe numele lui Adrian Marius M. a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere. La audieri bărbatul le-a spus oamenilor legii că a dat foc pentru că „ aşa a vrut”. Individul a fost dus la Secţia de Psihiatrie pentru un consult de specialitate şi, eventual, internarea.Se pare că medicul de gardă nu a acceptat spitalizarea bărbatului motivând că acesta nu are un istoric medical de psihiatrie.
În aceeaşi noapte bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Sâmbătă, a fost dus la Judecătoria Câmpulung cu propunerea arestării preventive. Judecătorii au respins cererea dar l-au plasat pe Adrian Marius M. în arest la domiciliu în apartamentul tatălui care locuieşte tot la Câmpulung. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.