Supă de ciuperci

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 60 min
• Gata în: 60 min
Ingrediente:
• 500 gr. ciuperci
• 4 cartofi
• 2 cepe mari
• sare
• pătrunjel
• piper măcinat
• 3 linguri ulei de măsline
• mămăligă
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile de pieliţe, se spală în câteva ape şi se pun sa fiarbă în apă cu sare, împreună cu ceapa şi cartofii. După ce s-au fiert, se scot cu spumiera, se pun într-un bol o parte din ciuperci, se pasează cu blenderul şi se amestecă cu uleiul de măsline.
Ceapa se aruncă, iar cartofii şi restul de ciuperci se dau de-o parte şi se taie bucăţele.
Ciupercile pasate se amestecă cu zeama în care au fiert, cu cele tăiate şi cartofii şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Supa de ciuperci se serveşte cu găluşte de mămăligă şi se orneaz ă cu pătrunjel verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.