Pop, Lixandru și Ișfan în teren contra Campioanei Europene

0
0

Cei trei jucători actuali sau foști la CS Mioveni, Pop, Lixandru și Ișfan au fost în teren marți seară în remiza (0-0) pe care România U 21 a făcut cu Germania, campioana europeană en-titre la acest nivel. Meciul a fost amical și s-a disputat la Sibiu, în fața unui stadion plin.
Jucătorul crescut de CS Mioveni și acum la U Craiova, Alexandru Ișfan a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 62. În schimb actualii jucători galben-verzi, Pop și Lixandru au fost rezerve, primul intrând în minutul 62, iar al doilea în minutul 74. Acesta a fost ultim meci de pregătire înaintea turneului final al Campionatului European de tineret. Singurele ocazii notabile ale românilor l-au avut în prim plan pe Ișfan. În minutul 33 acesta a centrat perfect din corner, ier reluarea cu capul a lui Baiaram a fost scoasă in extremis de portar. Apoi Işfan a şutat modest, prin faţa porţii (66), după ce a fost găsit bine în careu de Albu.
România rămâne fără victorie în acest mandat al selecţionerului Emil Săndoi (numit în august), după 1-4 cu Spania şi 0-0 cu Olanda, ambele la Cluj Napoca, în septembrie, 0-2 cu Portugalia, vineri, la Bucureşti și 0-0 cu Germania. România şi Georgia vor găzdui turneul final al Campionatului European Under-21, între 21 iunie şi 8 iulie. În Grupa B, România va juca pe 21 iunie contra Spaniei, pe 24 iunie va întâlni Ucraina, iar pe 27 iunie va înfrunta Croaţia, toate partidele „tricolorilor” fiind programate pe stadionul „Steaua”.
România: Târnovanu – Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu (Dumitrescu, 85) – Albu (Pop, 62), Screciu (Lixandru, 74) – Işfan (Miculescu, 62), Baiaram (Ilie, 74), Petrila (Pitu, 62) – Bîrligea (Marković, 74). Rezerve neutilizate: Popa, Gorcea – Ţîrlea, Ehmann, Grameni, Corbu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.