Pedroso în topul revenirilor

0
0

Conform unei statistici făcută de Pro Sport, brazilianul Mioveniului, Pedroso se află în topul revenirlor din liga 1.
Astfel, primul nostru eșalon de fotbal are și el oamenii săi care-l consideră atrăgător și anume fotbaliștii străini care, după ce s-au transferat la cluburi în străinătate, au revenit în Liga I unde au mai avut măcar o experiență Iar atunci când revin, este clar că o fac în cunoștință de cauză, căci nimeni nu s-ar întoarce într-un loc unde nu i-a fost bine. În acest sezon au revenit în primul nostru eșalon un total de 15 jucători străini care mai evoluaseră și în trecut aici. Dintre aceștia, 11 s-au întors în prima parte, iar 4 în cea de-a 2-a.
Din prima categorie au făcut parte: Alceus (la Argeș), Aliji (Voluntari), Boli (Botoșani), Jesús Fernández (Voluntari), Jakoliš (Argeș), Malele (CFR Cluj), Martić (CSU Craiova), Nikolov (FCSB), Rondón (Sepsi), Y. Sylla (Botoșani) și Šafranko (Sepsi). Din a doua: Ongenda (Rapid), Papa (Sepsi), Marcos Pedroso (Mioveni) și Willie (UTA). Islandezul Rúnar Már Sigurjónsson nu intră în discuție, deoarece el după ce și-a încheiat contractul cu CFR Cluj, nu a semnat pentru vreo echipă din străinătate, rămânând pentru o scurtă perioadă doar liber de contract.
Dintre cei menționați mai sus, între timp, Alceus, Malele și Sylla au părăsit din nou România, iar Boli și Martić au schimbat echipele de prim-eșalon la care veniseră inițial. Dintre cei care au venit în această a doua parte:
# Hervin Scicchitano ONGENDA (Franța) – 2019 a plecat la FC Botoșani / 2020 (2020/21) s-a întors la FC Botoșani (între timp a jucat la Chievo) / 2023 (2022/23) s-a întors la Rapid (între timp a jucat la Apollōn Limassol)
# MARCOS Garbellotto Silveira PEDROSO (Brazilia) – 2021 a plecat la Viitorul Constanța / 2023 (2022/23) s-a întors la CS Mioveni (între timp a jucat la FK Liepāja)
# Enriko PAPA (Albania) – 2022 a plecat de la FC Botoșani / 2023 (2022/23) s-a întors la Sepsi (între timp a jucat la Rizespor)
# WILLIE Hortencio Barbosa (Brazilia) – 2017 a plecat de la FC Botoșani / 2023 (2022/23) s-a întors la UTA (între timp a juat la Apollōn Smyrnēs, Servette FC, Ceará SC, CRB, The Strongest, Ironi Kyriat-Shmona, Jorge Wilstermann) S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.