Jean Vlădoiu critică managementul de la FC Argeș: „Doar la ligile inferioare vezi așa ceva!”

1

Jean Vlădoiu, fostul manager sportiv al echipei FC Argeș, spune că situația în care a ajuns gruparea din Trivale nu este una deloc întâmplătoare. M.D. Foto: Digi Sport

Plecat de la Pitești în decembrie 2022, fostul oficial alb-violet afirmă că managementul defectuos a dus echipa în subsolul clasamentului. Vlădoiu consideră că situația lui Arnold Garita, cel mai valoros jucător din lotul argeșenilor, a fost gestionată prost, în contextul în care argeșenii nu au decât varianta victoriei în partida de luni, cu Chindia Târgoviște.

„Aud că Garita nu e pregătit, că echipa nu e pregătită. Păi cei care au venit în locul nostru ce au făcut? Eu mergeam la fiecare antrenament al lui Andrei Prepeliță.

Garita e singurul atacant, noi am avut nopți nedormite înainte să fie adus Garita. Nu înțeleg de ce s-a renunțat atât de ușor la Cestor, la Ișfan. La fel, la Alceus s-a renunțat ușor.

Îl excluzi pe Garita într-un moment în care ai nevoie de el ca de aer. Scopul tău e să ajuți echipa, ai nevoie de puncte ca să nu retrogradezi. Este crucială o victorie cu Chindia, să poți ajunge la baraj.

Nu ai cum să renunți la Garita. El a venit mai gras decât zic ei acum, mai nepregătit. Când l-am văzut în cantonament, am zis că e groasă. Andrei Prepeliță alerga mai mult decât Garita la antrenament. Și l-am ajutat, l-am motivat, așa te comporți cu un jucător dacă vrei să-l câștigi. Dacă îi spui ”Ești prost, gras, vai de mama ta”…

N-am înțeles de ce a fost schimbat preparatorul fizic, George Neagu. Este fabulos, o să auziți de el, la cel mai înalt nivel. Dacă unul din România este peste George Neagu, eu bag mâna în foc. Când era el la Pitești, ați văzut vreun jucător să se plângă de crampe musculare?

Vestiarul nu e unit, aici intervine antrenorul. Eu eram la fiecare antrenament, foarte bine a gestionat situația Andrei Prepeliță. N-am avut, în doi ani, conflicte de genul ăsta. Cred că Garita e un om extraordinar, el era cu voia bună, un tip haios.

Am văzut că se îmbrâncesc jucătorii pentru că nu știu cine să bată lovitura liberă. Așa ceva n-am văzut… poate în ligi inferioare. În prima ligă n-am văzut”, a spus Jean Vlădoiu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Argeșul nu a mai învins pe nimeni de 17 etape, ocupă locul 9 în clasamentul play-out-ului, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.