Pulpă de porc cu fructe la cuptor

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 60 min
• Gata în: 1 ore, 15 min
Ingrediente:
• 1-2 kg pulpă de porc
• 200 gr. bacon feliat
• 1 cană vin roşu
• sare
• piper
• oregano
• cimbru
• condimente pentru carne de porc
• 3 mere
• 1 strugure
• 1 rodie
Mod de preparare:
Se spală carnea şi se pune într-un castron. Se adaugă condimentele, sarea, piperul, cimbrul, oregano şi vinul. Se compleatează cu apă, astfel încât carnea să fie acoperită aproape complet şi se lasă la marinat 2-3 ore. Se ia carnea din castron, se pune într-o tavă mare, se aşază deasupra feliile de bacon şi, ca să nu se desfacă, se leagă strâns cu o sfoară de jur împrejur toată bucata de carne. Deasupra, se toarnă lichidul în care a stat carnea. Se mai pun în tavă merele tăiate felii şi boabele de struguri şi se bagă la cuptor. Se lasă timp de o oră, dar se verifică din când în când. Se pune pe un platou împreună cu fructele şi se adaugă boabe de rodie. Înainte de a o servi, se îndepărtează sfoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.