Proiectul „Grădina mea – florile Piteștiului”, în parcul Lunca Argeșului

0

Proiectul „Grădina mea – florile Piteștiului” continuă și în acest an, iar mini-grădinile amenajate de preșcolari și școlari piteșteni vor putea fi admirate la „Simfonia Lalelelor” 2023.
Ediția a 46-a a „Simfoniei Lalelelor”, programată în acest week-end, în Parcul „Lunca Argeșului”, va găzdui în zona dintre scenă și pavilionul expozițional, grădinile de flori amenajate cu pasiune și creativitate de școlari, preșcolari și cadre didactice din 28 de unități de învățământ din Pitești. Copii și tineri plini de energie și talent s-au implicat voluntar în acest proiect eco-friendly și vor utiliza materiale prietenoase cu mediul pentru a crea grădinile lor unice.Organizatorii evenimentului invită vizitatorii festivalului „Simfonia Lalelelor” să se oprească și să admire aceste grădini în miniatură – adevărat spectacol de culoare și imaginație.
Primarul Cristian Gentea a lăudat inițiativa copiilor: ”Suntem mândri de implicarea comunității noastre în cadrul festivalului dedicat florilor și apreciem munca și talentul copiilor și profesorilor care au făcut posibil acest proiect special”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.