CS Dacia învinsă de locul 3

0

CS Dacia a pierdut duminică seară la 5 goluri diferență meciul disputat în deplasare, la Gloria Bistrița, echipă aflată pe treapta a treia a podiumului Ligii Florilor, dar la egalitate cu locul 2.
În meciul de la Bistrița doar prima repriză a fost mai echilibrată, scorul la pauză fiind 12-11 pentru gazde, însă în partea a doua Gloria a început să se distanțeze treptatm, ajungând până la final la o diferență de 5 goluri: 24-19. Înfrângerea suferită de alb-albastre în această etapă nu schimbă cu prea mult datele problemei în clasamentul Ligii Florilor, echipa argeșeană rămânând pe locul 11 cu 16 puncte, cu 4 puncte mai mult decât locul care retrogradează direct (13 – CSM Slatina 12p) și la 6 puncte de locul care se salvează direct (10 – CSM Tg Jiu 22p). Etapa următoare, miercuri 26 aprilie, la ora 17:00, Dacia joacă la Sala Sporturilor din Mioveni în etapa XXII, cu Dunărea Brăila (locul 5, 43 puncte).
La acest meci, conducerea clubului organizează o tombolă cu premii speciale pentru copii, oferite de sponsori: o minge din aur, gadgeturi și surprize sulci și delicioase din partea Primera Jewellwery, Pentarom, Bluart, OMV Mioveni, Zaris, Picadilly.
GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – DACIA MIOVENI 24-19 (12-11)
Bistrița: Dumanska, De Arruda – Laslo 7, Seraficeanu 4, Dincă 3, Chintoan 3, Zulic 3, B. Bazaliu 2, Posavec 1, Tamires 1, Pristăvița, Nikolic, D. Bazaliu, Terec, Marcu. Antrenor: Horațiu Pașca.
Mioveni: Ion, Mîrcă-Olariu, Dumitrașcu – Lazăr 5, Nicolae 5, Constantinescu 3, Cîrjan 2, Moldovan Popa 2, Nițu 1, Krsnik 1, Vizuete, Beșleagă, M. Ilie, Milic. Antrenor: Victorina Bora. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.