După „liniuţe” cercetaţi penal!

0

Un accident rutier petrecut vineri seara, pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, a avut urmări nebănuite pentru cei implicaţi. Poliţiştii nu s-au limitat la a cerceta doar împrejurările în care a avut loc accidentul ci au extins ancheta stabilind că cel care a provocat rănirea a trei oameni, nevinovaţi, făcea întrecere cu o altă maşină, atunci când a pierdut controlul volanului. Pe numele şoferului vinovat şi a celuilalt participant la întrecere a fost întocmit dosar penal.
Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 23.30 pe strada Nicolae Dobrin. Ionuţ S., de 23 de ani din comuna Morăreşti, aflat la volanul unui BMW 318 D, a ajuns pe contrasens şi a izbit cu violenţă două maşini care circulau regulamentar din sensul opus. Impactul a fost atât de puternic încât roţile unei maşini sau desprins şi bucăţi din alt autoturism s-au împrăştiat pe stradă. În plus, trei persoane au fost rănite şi au necesitat îngrijiri medicale. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele lui Ionuţ S. apoi cercetările au fost extinse.

Trei persoane au fost rănite

Din declaraţiile martorilor a reieşit că BMW-ul avea viteză foarte mare. De asemenea, oamenii au mai spus că se afla în întrecere cu un alt autoturism. S-a stabilit că Ionuţ S. se întrecea cu Ionuţ B., de 22 de ani din Alexandria, aflat la volanul unui Volkswagen Golf. „Din cercetări s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din Morărești, în calitate de conducător al unui autoturism, ar fi participat, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, la o întrecere de autoturisme neautorizată, împreună cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Alexandria, pe același sens de deplasare, pornind de pe loc, din același punct și accelerând puternic, după semnalul efectuat de unul dintre aceștia cu claxonul autoturismului. În urma vitezei excesive, conducătorul auto de 23 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a provocat un accident rutier, avariind alte două autoturisme din trafic și vătămând corporal trei persoane. Celor doi conducători auto, care au participat la întrecerea de autoturisme neautorizată, le-au fost reținute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere.
Cei doi sunt cercetaţi penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă și împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.