Poliţista a fost filmată de soţul înşelat!

0
0

Telenovela care a avut loc la Postul de Poliţie Schitu Goleşti continuă! Au apărut imagini cu agenta şi şeful ei care se îmbrăţişează şi se sărută, cu foc, în birou. Se spune că imaginile au fost filmate chiar de către soţul înşelat, înainte să fie declanşat scandalul. În prezent, cei doi poliţişti care s-au încuiat în cadrul postului de poliţie sunt cercetaţi de Controlul Intern al IPJ Argeş.
Șeful postului de poliție și o subalternă a lui sunt cercetați disciplinar după ce ar fi fost surprinși în toiul nopții în ipostaze amoroase, chiar în sediul instituției. „În seara de 20 aprilie, în jurul orei 22.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că soţia acestuia, agent de poliţie, s-ar fi încuiat în sediul Postului Schitu Goleşti şi a refuzat să vorbească cu acesta. În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat, pe rând, ofiţeri cu funcţii de conducere, respectiv şeful Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, urmat de adjunctul Poliţiei Municipiului Câmpulung, precum şi de adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş însă, în continuare, cei doi au refuzat să comunice şi să descuie uşa. În continuare a fost solicitat la faţa locului un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale care a forţat uşa sediului postului de poliţie, iar în interior au fost găsiţi cei doi care au justificat că s-ar fi speriat şi acesta este motivul pentru care nu ar fi deschis. În continuare, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea tuturor măsurilor care se impun”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Ascunşi în camera de muniţie

Reprezentanţii IPJ Argeş au stabilit că cei doi ar fi trebuit să iasă din tură la ora 22.00 dar au rămas în sediu până mai târziu. Se spune că soţul încornorat îşi bănuia soţia de adulter şi a urmărit-o. S-a dus la postul de Poliţie Schitu Goleşti şi a filmat pe fereastra luminată, în timp ce soţia lui şi şeful de post erau îmbrăţişaţi şi se sărutau. Imediat a sunat-o pe femeie apoi a vrut să intre dar uşa era încuiată. Şeful de post şi subalterna lui au stins luminile si au refuzat să deschidă. În cele din urmă ușa a fost forțată după trei ore de luptătorii de la trupele speciale care i-au găsit pe șeful de post și subalterna sa în fosta cameră de muniție a instituției. Ei au spus că s-au ascuns pentru că le era teamă de bărbatul femeii. Acesta este militar de carieră și au presupus că putea fi înarmat. Poliţista şi soţul ei erau căsătoriţi de puţin timp şi au împreună un copil mic. Ea se întorsese din concediul maternal de câteva săptămâni. Şeful de post a fost jandarm dar de peste 10 ani lucrează ca poliţist. Soţia acestuia este tot poliţistă şi lucrează tot în cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Schitu Goleşti. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.