Derby-ul suferinței!

2
  • CS Mioveni – FC Argeș, sâmbătă, ora 14.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a Programat în acest week-end o nouă etapă de campionat în primul eșalon fotbalistic al României. CS Mioveni și FC Argeș se vor întâlni sâmbătă, de la ora 14.30, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, în runda cu numărul 6 din play-out-ul Superligii Superbet.
Confruntarea dintre cele două reprezentante ale Argeșului este un derby local al suferinței, ambele formații ocupând poziții direct retrogradabile. Înaintea acestei dispute, alb-violeții ocupă locul 9, cu 17 puncte, iar galben-verzii se situează pe locul 10 al play-out-ului, cu doar 11 puncte. Punctele puse în joc sunt capitale pentru FC Argeș care este la doar un punct în urma UTA-ei, echipă aflată pe primul loc de baraj. Cu o eventuală victorie, trupa lui Bogdan Vintilă mai poate spera la rămânerea în primul eșalon și în sezonul viitor. În meciurile directe din sezonul regular, alb-violeții au obținut 4 puncte, câștigând la limită, duelul de la Mioveni, scor 1-0, în timp ce în Trivale au remizat, 2-2, după ce la pauză conduceau la o diferență de două goluri. Dacă la Pitești mai sunt încă speranțe de a evita retrogradarea, la Mioveni apele sunt din ce în ce mai tulburi. Cu patru etape înaintea finalului sezonului, echipa este la 7 puncte de primul loc de baraj, iar la nivelul băncii tehnice instabilitatea își spune cuvântul. Galben-verzii au rămas și fără antrenor principal, Nicolae Dică demisionând după înfrângerea cu Universitatea Cluj, din runda precedentă. Cel mai probabil, Mioveniul va apela din nou la Marius Stoica, considerat mantaua de vreme rea a argeșenilor.

Etapa 6, Play-Out
Vineri, 28 aprilie
Ora 20.30 FCU Craiova – Chindia Târgoviște
Sâmbătă, 29 aprilie
Ora 14.30 CS Mioveni – FC Argeș
Ora 17.00 Petrolul Ploiești – FC Botoșani
Luni, 1 mai
Ora 15.00 Universitatea Cluj – FC Voluntari
Marți, 2 mai
Ora 20.00 UTA – FC Hermannstadt
CLASAMENT PLAY-OUT
M G P
1 FCU 1948 5 4 28
2 FC Petrolul 5 2 28
3 AFC Hermannstadt
5 4 27
4 FC Botoșani 5 4 27
5 FC Universitatea Cluj
5 1 26
6 FC Voluntari 5 2 24
7 AFC Chindia Târgoviște
5 -1 22
8 UTA Arad 5 -2 18
9 FC Arges 5 -5 17
10 CS Mioveni 5 -9 11 M.D.

2 COMENTARII

  1. Am ajuns de râsul cu fotbalul , GENTEA SI GEORGESCU doi PRIMARI de nimic. GENTEA s-a înconjurat de analfabeti gen: ALEXE, VISAN ALIN care intra in vestiar la meciuri si da indicații, FOAMETE, STANCIU cu salarii exorbitante 5000 EURO.AU DISTRUS UN BRAND UN MIT .NE MERITAM SOARTA CA NOI AM VOTAT GENTEA .ACEST PRIMAR A NUMIT IN FUNCTII PE ACEI PROFITORI SI A ÎNDEPĂRTAT TOTI FOȘTII JUCATORI CU MARE EXPERIENȚĂ IN ANTRENORAT SI ADMINISTRATIV. ACEST GENTEA PRACTIC RADE DE NOI. DESPRE GEORGESCU NU SUNT MULTE DE SPUS FINCA FACE PARTE DIN CATEGORIA HABARNISTILOR. DEMISIA URGENTA A CELOR ENUMERATI DOMNULE GENTEA .

  2. Auzi bai Gentea mafiot ordinar de unde mărești tu salariul parazitilor si bandiților din primarie?De la ma-ta de acasa?Maresti taxe si impozite de nebun la cap ce esti.
    De ce nu faci bai parcul industrial daca vrei bani la buget?
    Hai ieși cu un comunicat sa vedem salariile de la FC Arges pentru nimic .
    Pune politia locala sa hartuiasca oamenii .Ăștia pun afise de nebuni la cap pe masini,agreseaza oamenii pe strada la ordinul acestui hoit uman.Pana la urma tot intra lumea peste voi .
    Pe el il intereseaza politia locala acesti retarzi mintală care vor fi desființati asa cum este normal.
    Locul tau este la puscarie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.