În curând, sărbătorim Zilele Piteștiului – Pitești Fest 2023

3
0

În mai puțin de o lună, comunitatea piteșteană va fi, din nou, în sărbătoare: timp de trei zile, orașul va celebra Zilele Piteștiului!

 

Organizațiile care activează în domeniul cultural-educativ sunt invitate să se alăture evenimentului Zilele Piteștiului – Pitești Fest 2023, ce va avea loc în perioada 19 – 21 mai, și să îmbogățească experiența piteștenilor, prin evenimentele și activitățile lor, anunță reprezentanții Primăriei Pitești.

 

Cei care doresc să se implice și să facă parte din programul Zilelor Piteștiului – Pitești Fest 2023 sunt așteptați alături de municipalitate – organizator principal – cu activități care să promoveze cultura, educația și istoria orașului. Acestea pot include spectacole, concursuri, trasee de orientare turistică, căutare de comori, ateliere, jocuri pentru copii și activități de timp liber, dans interactiv în stradă alături de spectatori, jonglerii și multe altele, a mai precizat sursa citată.

 

Solicitările celor interesați să participe la Zilele Piteștiului, ca parteneri în organizare, pot fi trimise la adresa de e-mail: primaria@primariapitesti.ro, cu informații despre asociația / organizația pe care o reprezintă și despre activitatea pe care doresc să o organizeze. Toate propunerile vor fi analizate cu seriozitate în vederea includerii lor în programul manifestărilor din cadrul evenimentului, transmit reprezentanții Primăriei Pitești.

3 COMENTARII

  1. Este o nemernicie si un dispret total fata de pitesteni.Acum intelegem de ce acest primar dement mareste taxe,impozite .Sa poata sa mareasca salariile la cei din primarie care si asa sunt triple fata de majoritatea salariilor oamenilor normali din oras.Ce a facut acest primar nesimtit:a facut o sedinta a consiliului local ca sa mareasca salariul secretarului general al primariei care si asa avea un salariu de peste 3000 de euro.
    Deasemenea il doare grija de retarzii mintali de la politia locala acesti gansteri ai primariei asmutiti impotriva pitestenilor de Gentea.
    Abuzurile si agresiunile acestora fata de pitesteni sunt nenumarate si multi pregatesc plangeri penali impotriva acestora.
    Dupa maririle iresponsabile si fara rost de la apa,canal,termoficare acum a marit si taxele si impozitele locale.Sa aiba bani de furat si platit parazitii din primarie

  2. Va dati seama:secretarul sluga are salariu de peste 3000 de euro(nu exista asa ceva la privat) si Gentea vine sa ceara marire de salariu pentru slugoiul asta nenorocit.Pai cere ca nu da de la nevasta lui si de la familia lui si de la fiica aia beata de prin cuburile din Anglia tinuta din banii pitestenilor.
    Gentea de cand a venit primar asta a facut:a jefuit bugetul Piteștiului,a marit taxele,impozitele,apa,canal,termoficare.
    Pune politia locala sa agreseze pitestenii .Ce fericit era el ca i-a rezolvat pe retarzii mintali de la politia locala .Politia locala desfiintata asta trebuie sa fie in programul viitorului primar.
    Complicii primarului sunt consilierii locali care sunt cei mai ordinari din istoria Piteștiului.
    Au umilit o pitesteanca in consiliul local care isi castiga existența prin munca .Paraziti ordinari .

  3. ” Antimafia” , „Pitești” si „2023” reprezintă pseudonimele aceluiași debil mintal pe care il vom depista rapid si care va primi ceeace merita pentru limbajul sau suburban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.