Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Este o nemernicie si un dispret total fata de pitesteni.Acum intelegem de ce acest primar dement mareste taxe,impozite .Sa poata sa mareasca salariile la cei din primarie care si asa sunt triple fata de majoritatea salariilor oamenilor normali din oras.Ce a facut acest primar nesimtit:a facut o sedinta a consiliului local ca sa mareasca salariul secretarului general al primariei care si asa avea un salariu de peste 3000 de euro.
  Deasemenea il doare grija de retarzii mintali de la politia locala acesti gansteri ai primariei asmutiti impotriva pitestenilor de Gentea.
  Abuzurile si agresiunile acestora fata de pitesteni sunt nenumarate si multi pregatesc plangeri penali impotriva acestora.
  Dupa maririle iresponsabile si fara rost de la apa,canal,termoficare acum a marit si taxele si impozitele locale.Sa aiba bani de furat si platit parazitii din primarie

  Reply
 2. 2

  2023

  Va dati seama:secretarul sluga are salariu de peste 3000 de euro(nu exista asa ceva la privat) si Gentea vine sa ceara marire de salariu pentru slugoiul asta nenorocit.Pai cere ca nu da de la nevasta lui si de la familia lui si de la fiica aia beata de prin cuburile din Anglia tinuta din banii pitestenilor.
  Gentea de cand a venit primar asta a facut:a jefuit bugetul Piteștiului,a marit taxele,impozitele,apa,canal,termoficare.
  Pune politia locala sa agreseze pitestenii .Ce fericit era el ca i-a rezolvat pe retarzii mintali de la politia locala .Politia locala desfiintata asta trebuie sa fie in programul viitorului primar.
  Complicii primarului sunt consilierii locali care sunt cei mai ordinari din istoria Piteștiului.
  Au umilit o pitesteanca in consiliul local care isi castiga existența prin munca .Paraziti ordinari .

  Reply
 3. 3

  Brigada

  ” Antimafia” , „Pitești” si „2023” reprezintă pseudonimele aceluiași debil mintal pe care il vom depista rapid si care va primi ceeace merita pentru limbajul sau suburban.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .