Înfrângere după un joc slab

0
1
  • FC Argeș Basketball – SCM U Craiova 55-56(13-22, 13-11, 18-14, 11-9)

FC Argeș Basketball a început cu stângul seria meciurilor cu SCM U Craiova din Grupa 5-8. Piteștenii au pierdut la diferență de un punct, scor 55-56, primul meci cu oltenii, disputat miercuri seară, în Sala Polivalentă Pitești Arena.
Oaspeții au început partida în forță, iar la finalul primului sfert aveau un avans de 9 lungimi, 13-22, grație reușitelor lui Palmi, Țîbîrnă și Edwards. În sfertul al doilea, piteștenii au reușit să mai reducă foarte puțin din acest handicap, însă craiovenii au intrat la pauza mare cu un avans de 7 puncte, 26-33. După revenirea de la cabine, trupa lui Milan Mitrovic a revenit în joc, reușind un run de 7-2, apropiindu-se la doar trei lungimi înaintea ultimului sfert, 44-47. În debutul ultimei secvențe, CJ Wilson a marcat patru puncte consecutive, iar argeșenii treceau pentru prima oară la conducere. Nikolic și Lawson s-au duelat apoi în coșuri din interior și scorul era 50-49. Oltenii au revenit în avantaj prin Edwards. Nikolic a lovit de la distanță, iar Blaj-Voinescu cu un dunk a forțat un timeout al lui Mitrovic. Wilson a întrerupt run-ul de 7-0 al oaspeților. Andrieș a dus scorul la 55-56 și acesta a rămas până la final. Cu 11 puncte și 6 recuperări, George Blaj-Voinescu a fost cel mai bun marcator al oltenilor. Acesta a fost urmat de Cortez Edwards, cu 9 puncte, 11 recuperări și 9 pase decisive.
Principalul marcator al FC Argeș Basketball a fost Joe Lawson, cu 15 puncte și 11 recuperări. Meciul doi al seriei este programat duminică, de la ora 16:30, pe terenul craiovenilor. Seria se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.