Bogdan Vintilă: Jucătorii au dat tot ce au putut”

2

La finalul partidei cu UTA, terminată la egalitate, 2-2, Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FC Argeș, a tras concluziile care se impun. Tehnicianul echipei noastre a trebuit să se mulțumească cu acest punct scos in extremis, deși acesta menține Piteștiul pe loc direct retrogradabil.
Vintilă a ținut să le mulțumească spectatorilor care au fost alături de echipă pe această vreme potrivnică: ”A fost un joc greu, disputat, un joc echilibrat. Ei au câștigat prima repriză, noi am câștigat-o pe a doua. Mi-aș fi dorit ca în prima repriză să reușim să marcăm, pentru că altfel intri cu 1-1 la pauză. Faptul că UTA a marcat golul doi imediat după acel penalty, ne-a destabilizat ușor, dar știam că putem reveni. Știam că cei de la UTA au probleme fizice, chiar domnul Rednic a declarat acest lucru și știam că pe final de repriză vom domina. Datorită acestui lucru am hotărât ca Garita să intre în a doua repriză. Dar, până la urmă, îmi felicit jucătorii că au avut încredere și au reușit să marcheze cele două goluri. Din punct de vedere al atitudinii nu am ce să le reproșez jucătorilor, au dat tot ce au putut. Trebuie să câștigăm asta știu că trebuie să câștigăm noi, mai departe calculele vor fi făcute după jocuri. Părea ca o victorie în vestiar pentru că au reușit să revină de la 0-2 și au simțit cumva că puteam să câștigăm încă din prima repriză jocul, dar asta e viața, ăsta e fotbalul. Mai avem două jocuri foarte grele, trebuie să ne găsim resurse pentru ele, dar, una peste alta am amânat, destul deznodământul. Trebuie să muncim, nu am ce să mai zic altceva, e o situație grea”.

”Au fost trei penalty-uri clare!”

Vintilă consideră că echipa sa beneficiat corect de cele trei lovituri de la 11 metri și nu a înțeles reacția arădenilor, care la final au și vrut să iasă de pe teren. „Au fost trei penalty-uri clare, din punctul meu de vedere. Nu înțeleg de ce așa hărmălaie, așa tăvăleală. Mă rog, nu vreau să comentez despre adversar, pentru că nu vreau să intru în polemică. Au fost trei penalty-uri corecte, îmi pare rău că nu le-am marcat pe toate, pentru că astfel luam cele trei puncte și eram mai liniștiți acum. Dacă ei vor să lovească întruna și să nu le dea nimic arbitrul, e problema lor. Eu mă bucur până la urmă că jucătorii au crezut până la capăt și au reușit să revină”, a adăugat tehnicianul piteștenilor. M.D.

2 COMENTARII

  1. Bogdan Vintila, se vede ca este un antrenor slab, nu ii inteleg filosofia de joc, trebuie sa castitgi puncte iti trebuie un marcator si tu il lasi pe banca de rezerve pe golgeterul echipei, cand trebuia sa intre de la inceput, nu din repriza a doua! Bate Calcan 11 m, de ce? Cate lovituri de la 11m a batut Calcan pana in prezent? De ce nu a batut Serban? O sa retrogradam direct, la Craiova nu o sa castigam, iar cu Petrolul, daca scoatem macar un punct!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.