Remiză norocoasă în derby-ul suferinței!

0

FC Argeș a rămas în lupta pentru un loc de baraj după ce a terminat la egalitate, 2-2, în derby-ul suferinței cu UTA, de luni seară, din runda cu numărul 7 din play-out-ul Superligii Superbet.
Confruntarea din Trivale a fost una nerecomandata cardiacilor, cu trei penalty-uri acordate gazdelor, două transformate și unul ratat, patru goluri, ocazii uriașe la ambele porții și multă tensiune la final. Prima repriză a aparținut oaspeților care au punctat de două ori prin Postolachi(min.26) și Keșeru(min.45), în timp ce a doua a aparținut gazdelor care au marcat de două ori prin Garita(min.80 și 90+14), ambele din penalty. În prima repriză, la 1-0 pentru arădeni, piteștenii au irosit o lovitură pedeapsă de pedeapsă prin Calcan(min.40). Finalul partidei a fost unul foarte încins. Nemulțumit că centralul Adrian Cojocaru a dictat și a treia lovitură de pedeapsă împotriva arădenilor, antrenorul Mircea Rednic le-a făcut semn jucătorilor săi să iasă de pe teren. După câteva minute de proteste, lucrurile s-au mai calmat, iar Garita a transformat lovitura de la punctul cu var, aducând un punct important în conturile piteștenilor. În urma acestei remize, FC Argeș a rămas pe locul 9 al play-out-ului, cu 21 de puncte, cu 1 mai puțin decât Chindia Târgoviște și UTA, formațiile aflate pe cele două locuri de baraj.

FC Argeș – UTA 2-2(0-2) Au marcat: Garita(min.80 pen., 90+14 pen.) / Postolachi(min.27), Keșeru(min.45)
FC Argeș: Straton – Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi(min.46 Garita) – Meza Colli(min.64 Pîrvu) – Crețu(min.75 Bassong), Mimito Biai, Șerban(min.46 Dobrosavlevici), Calcan – Koubemba(min.64 Jobello) Rezerve neutilizate: Micle – Moise, Brendon, Tîrcoveanu Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.
UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Abeid – Șteau(min.72 Isac), Batha(min.81 Cascini), Anton(min.64 Ubbink), Roger jr. – Postolachi(min.81 Milosevic), Keșeru(min.64 Otele) Rezerve neutilizate: Kucher – Benzar, Dobrescu, Stahl Antrenor: Mircea Rednic
Cartonașe galbene: Koubemba, Dobrosavlevici, Garita / Hoxhallari, Vukcevic, Cascini, Bahta
Stadion: Nicolae Dobrin
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Ovidiu Artene (Vaslui) / Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București) / Arbitru AVAR: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Observator joc: Mircea Călin
Observator arbitri: Augustus Constantin
Cum s-au marcat golurile:
min.27: 0-1! Virgiliu Postolachi deschide scorul cu un șut din marginea careului mic, din pasa lui Claudiu Keșeru.
min.45: 0-2! Keșeru trimite în plasă cu un șut superb din marginea careului!
min.77: 1-2! FC Argeș primește un nou penalty, după faultul comis în careu de Abeid, iar Garita înscrie de la punctul cu var!
min.90+14: 2-2! Același Garita transformă lovitura de la 11 metri și aduce egalarea pentru formația din Trivale. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.