Mircea Rednic: ”Ai fost pușcărie, ai fost mână moartă!”

0

Remiza de la Pitești l-a nemulțumit pe antrenorul Mircea Rednic. La flash-interviul de după meci, antrenorul UTA-ei l-a atacat în special pe Viorel Cojocaru. Fostul fundaș al naționalei nu înțelege de ce „centralul” din Galați s-a mai prezentat la meci din moment ce au arbitrat colegii săi din camera VAR.
Rednic susține că faulturile din careul lui Florin Iacob au fost sancționate prea ușor, dând ca exemplu meciuri din străinătate în acest sens. „Mă întreb, Cojocaru de ce a mai venit la meciul ăsta? Dacă toate deciziile pe care le-a luat el au fost proaste, de ce a mai venit? Ce a mai căutat? Mai bine puneam doi tușieri și pe cei de la VAR, la orice contact să decidă VAR-ul. Degeaba a luat decizii. Un contact în careu…păi, câte contacte au fost în careu, pentru o asemenea fază să dai penalty? Și la așa un meci decisiv? E bătaie de joc. La primul penalty, jucătorul Argeșului lovește mingea și abia apoi a fost… Și la al doilea, o atingere, noi câte faulturi am avut și nu a dat? Și la Postolachi, l-a omorât ăla în fața lui și vezi doamne, orgolios băiatul, moldoveanul i-a zis ceva. Nu am ce să zic, poate pot să reproșez că am avut ocazii, puteam să facem diferența. În situația de față, ce trebuie? Să dai trei-patru goluri ca să fii sigur, că poate câștigi. VAR-ul a luat deciziile la meciul ăsta, pentru ce l-au mai adus pe Cojocaru? Toată lumea văd că are probleme cu VAR-ul ăsta, cu arbitrii. Domnule, nu mai chemăm arbitru de centru, punem doi tușieri, unul la margine și cei de sus decid, cei din camera VAR. Contest decizia luată din camera VAR la ultimul penalty, ei au sesizat. Păi și tu vii…e decizia ta, atunci, ce înseamnă? Că ai fost pușcărie, ai fost mână moartă, ai venit degeaba, dacă tu nu ești în stare să iei o decizie. Nu e prima oară, am pățit și la U Cluj la fel, am dat gol…Nu mai contează, dar echipa asta cam e vânată. Cel de pe final nu a fost penalty, în nici un caz, e un duel. Strigau de pe margine <<minge lungă, stai jos, cădeți>>. Înseamnă că ăștia știau ceva de tot voiau să joace așa. Așteptau orice cădere, la orice contact erau pe jos și țipau și urlau, toată lumea țipa pe margine „VAR-ul, VAR-ul”, a spus „principalul” „Bătrânei Doamne”.

”Am vrut să retrag jucătorii, să discut cu ei”

Întrebat dacă chiar a vrut să-și retragă echipa de pe teren după al treilea penalty dictat de Cojocaru împotriva echipei sale, „Puriul” a adăugat: „Nu s-a pus problema să nu continuăm meciul, am vrut să retrag jucătorii, să discut cu ei. Ce câștigam dacă ieșeam de pe teren? Pierdeam 3-0, așa am făcut egal. Dacă ei se bucură așa tare, înseamnă că știu ceva, se bazează ei pe ceva”.  M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.