Patru maşini lovite într-o întrecere ilegală!

1

Un accident rutier a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri după ce, spun martorii, doi şoferi au făcut „liniuţe” pe bulevardul I.C Brătianu, din Piteşti. Patru maşini au fost avariate. În accident a fost implicat şi un poliţist aflat în timpul liber, care nu a avut nicio vină, doar că s-a aflat la locul nepotrivit! În întrecerea ilegală ar fi fost implicaţi un tânăr de 20 de ani şi o tânără, de aceeaşi vârstă. Ambii aveau pasageri. 
Accidentul a avut loc la ora 23.40, pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, oră la care, de regulă, strada este liberă. Martorii spun că doi şoferi, respectiv H.E., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Piteşti, care conducea un Volkswagen şi T.M, o şoferiţă în vârstă tot de 20 de ani, tot din Piteşti, tot cu un Volkswagen, s-au luat la întrecere profitând de faptul că aveau culoar liber . Se spune că în timpul întrecerii, în faţa celor doi a apărut o Skoda condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani, poliţist în cadrul Secţiei 1, care se afla în timpul liber. M.P. intenţiona să vireze către strada Griviţei, în apropiere de sediul ING. A fost izbit, în plin, de ambele maşini care rulau cu viteză. În urma impactului, Volkswagenul condus de tânără a fost proiectat într-o maşină parcată.

Cercetările continuă

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe b-dul I.C. Brătianu, din direcția Târgu din Vale către strada Ion Câmpineanu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care se afla angajat în efectuarea virajului către strada Griviței. Un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, care se deplasa dinspre Târgu din Vale către strada Ion Câmpineanu, a intrat în coliziune tot cu autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, în Pitești. În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 20 de ani a fost proiectat într-un autoturism, parcat regulamentar, pe partea dreapta a drumului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 20 de ani, a unui pasager din autoturismul condus de aceasta și a doi pasageri din autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.
Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest sau le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în funcție de situație”, a transmis IPJ Argeş. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. Dacă ancheta va confirma faptul că şoferii vinovaţi făceau întrecere, ar fi al doilea accident petrecut în ultima lună, în timpul unor curse ilegale, în Piteşti. În aprilie, a mai avut loc un eveniment similar pe strada Nicolae Dobrin, iar şoferii implicaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. M. Sandu

1 COMENTARIU

  1. Mult prea multi prosti pe strada…Rutiera ia spaguta si dispare din peisaj,Zeci de motoare urland in mijlocul noptii si RAR si Rutiera dorm pe ei,niste adormiti cu buzunarele pline !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.