Rețele electrice modernizate în Prundu!

0
  • Distribuție Oltenia a făcut investiții de 113 mii lei în Pitești

În primul trimestru al anului, operatorul Distribuție Oltenia a demarat și finalizat investiții de modernizarea branșamentelor și îmbunătățirea nivelului de tensiune din Pitești. Până la finalul lunii februarie au fost investiți aproximativ 113 mii de lei pentru a asigura locuitorilor din cartierul Prundu alimentarea de calitate cu energie electrică. În jur de 2000 de locuitori sunt beneficiarii acestei investiții, anunță Distribuție Oltenia.

Lucrările de investiții s-au concentrat de această dată pe modernizarea liniei electrice subterane de 20kV a două posturi de transformare (PT 23 PRUNDU – PT 24 PRUNDU), pentru asigurarea nivelului normal al calității energiei electrice.
Beneficiarii proiectelor de modernizare sunt 1880 de locuitori din cartierul Prundu, printre cele mai mari cartiere din Municipiul Pitești, care acoperă aproximativ 10% din populația orașului, anunță Distribuție Oltenia într-un comunicat de presă. Beneficiile pentru consumatorii din zonele vizate de lucrările de modernizare, constau în: reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiții de calitate a parametrilor energiei electrice; reducerea numărului de întreruperi și a duratei acestora, precizează operatorul.

Ce s-a realizat prin intermediul investițiilor:

Operatorul Distribuție Oltenia va continua și în acest an investițiile în rețeaua de distribuție, pentru care a alocat un buget de 351.518,16 mii RON (din care 30.175,60 mii RON reprezintă bugetul pentru asigurarea condițiilor de racordare la rețeaua electrică a noilor utilizatori în conformitate cu reglementările în vigoare aplicabile pe aceasta zonă) cheltuieli de investiții (CAPEX) și peste 332.075,10 mii RON (din care 30.175,60 mii RON reprezintă bugetul pentru asigurarea condițiilor de racordare la rețeaua electrică a noilor utilizatori în conformitate cu reglementările în vigoare aplicabile pe aceasta zonă) în puneri în funcțiune (PIF), a mai transmis sursa citată. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.