Tort de jambon

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 40 min
• Gata in: 40 min
Ingrediente:
• 400 gr. felii de jambon
• 4 castraveţi muraţi
• 4 ouă
• 2 ardei capia
• 50 gr. gelatină
• 1 litru apă
• 2 linguri oţet de vin
• 1 lingura zahăr
• sare
• salată verde
Mod de preparare:
Se pun ouăle la fiert, după care se taie felii subţiri. Se spală bine castraveţii muraţi şi se taie felii subţiri. La fel se procedează şi cu ardeii. Se pune gelatina într-un litru de apă rece şi se lasă 30 de minute la înmuiat. După ce s-a înmuiat, se pune pe baie de aburi şi se amestecă încontinuu până se dizolvă complet. După ce s-a înmuiat, se adaugă treptat oţetul de vin şi zahărul şi se amestecă uşor. Într-o formă de tartă se aşează pe rând feliile de jambon, rondelele de ouă, după care alt rând de jambon, alt rând de ouă, iar la final castraveţii şi ardeii capia. Peste ele se toarnă compoziţia de gelatină fierbinte şi se asezonează cu salată verde. Se lasă să se răcească aproximativ 3 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.