3 accidente, azi-noapte, pe DN 73

0

Azi- noapte a fost agitație mare pe DN 73, până dimineață producându-se 3 accidente. La toate au fost solicitați să intervină pompierii

Seara a început cu un prim accident, in care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile a avut loc în localitatea Stâlpeni. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor.

Apoi, în jurul orei 00:00, un echipaj de pompieri s-a deplasat în localitatea Mihăești, pe DN73, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui eveniment rutier în care au fost implicate un atelaj și un autoturism. Nu au fost identificate victime ale incidentului.

În fine, spre dimineață, aproape de ora 04:00, salvatorii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe raza localității Stâlpeni. În urma impactului a izbucnit și un incendiu la compartimentul motor, care s-a propagat și în interiorul autoturismului. Șoferul a fost găsit evacuat din autoturism și a fost preluat de către paramedicii SMURD, iar după acordarea primului ajutor calificat nu a avut nevoie de transport la spital. Pentru localizarea și lichidarea incendiului a lucrat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.ccident rutier si incendiu Stalpeni. Victima, era în vârstă 54 de ani și prezenta, la prima evaluare, un traumatism la cap.

S. M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.