11 permise reținute și amenzi de 50.000 de lei

0

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 235 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Permis suspendat pentru viteză
Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 79 de ani, din Câmpulung, care conducea unn autoturism pe DN 73 Mihăești, a fost depistat de aparatul RADAR cu viteza de 112 km/h. Bărbatul în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, totodată fiind aplicată sancțiunea complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Conducea sub influența drogurilor

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 26 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Republicii din municipiul Pitești, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanței cu efect psihoactiv. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

S. M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.