Ca să-şi apere mama şi-a bătut tatăl!

0

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Morăreşti, a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat un scandal în familie şi a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis împotriva lui. Bărbatul şi-a bătut tatăl în urma unui scandal izbucnit la locuinţa lor. Fiul a ridicat mâna asupra părintelui ca să îşi apere mama, care la rândul ei fusese bătută. 

Scandalul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când între părinţii lui Marius Marcel G, de 35 de ani, din comuna Morăreşti, a izbucnit un conflict.

Părinții şi fiul locuiesc în aceeași casă şi când a văzut că tatăl a lovit-o pe mama lui, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a sărit în apărarea celei care i-a dat viaţă. În loc să încerce să-şi liniştească tatăl şi să aplaneze conflictul, fiul şi-a lovit părintele, provocându-i un traumatism cranio-cerebral acut.

A fost sesizată poliţia şi oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală Drăganu au demarat cercetări. Având în vedere rănile suferite de tată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva fiului, valabil pentru 5 zile. Astfel, Marius Marcel G. nu avea voie să se apropie de victimă, nici de locuinţa acesteia.

A încălcat ordinul de protecție

Cum părinţii şi fiul locuiau împreună, bărbatul a plecat în prezenţa poliţiştilor, apoi s-a întors pentru că nu avea unde să se ducă.

Duminică, oamenii legii au vrut să verifice dacă este respectat ordinul de protecţie şi au mers Morăreşti la locuinţa celor implicaţi. L-au găsit pe Marius Marcel G. în curte.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 mai a.c., cel în cauză ar fi încălcat interdicția de a se apropia de tatăl său, stabilită prin ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști în noaptea de 13 spre 14 mai. După administrarea probatoriului, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 15 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis ieri IPJ Argeş.
Marius Marcel G. a fost eliberat sub măsura controlului judiciar. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.