Luminiţa Petrică le-a predat fiilor ştafeta în afaceri!

0

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere Luminița Petrică, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri din Argeș. O femeie puternică, pricepută, care a reușit să își conducă afacerea cu succes, „Luminița de la Cina” aşa cum este cunoscută de toată lumea, a decis că este timpul să le predea ştafeta fiilor săi, cei care au preluat afacerea şi o duc mai departe. Cum îşi va sărbători aniversarea, aflaţi din materialul următor.

Luminiţa Petrică se simte o femeie împlinită. Iubită de prieteni şi de apropiaţi, aceasta se bucură de linişte după ce a scăpat de tumultul vieţii de afacerist.

„ Nu-i uşor să ai o afacere, să o faci profitabilă şi să oferi servicii de calitate. Trebuie să pui suflet, să o faci cu pasiune şi asta facem noi cu restaurantul Brădet. Am hotărât să este timpul să mă retrag şi cei doi băieţi ai mei au preluat afacerea. La restaurant i-am iniţiat și le-am dat-o lor (n.r. afacerea), la amândoi, să se ocupe.

Sunt isteți, unul este economist, altul este jurist. Ştiu să ducă o afacere mai departe aşa cum am dus-o eu toată viața. Ei se ocupă de tot, pe mine doar mă consultă şi îi ajut când au nevoie. În domeniul lor trebuie să fie respectaţi şi să fie lumea mulțumită de serviciile lor.

Până la urmă asta cotează! În ziua de astăzi este greu, că totul s-a schimbat, până şi oamenii, și trebuie să ai grijă în tot ceea ce faci. Pe mine toată lumea mă cunoaște ca Luminiţa de la Cina. Am avut numai succese în afacerea mea, nu am avut niciun eșec. Acum e rândul lor”, ne-a declarat ieri, Luminiţa Petrică.

Îşi doreşte să-şi vadă nepoţii mari

Întrebată cum va sărbători de ziua ei, acesta a zis: „Astăzi o să sărbătoresc la restaurantul nostru numai cu familia şi prieteni, oameni pe care i-am considerat adevăraţi prieteni.

Ce îmi doresc? Ce pot să îmi mai doresc? La vârsta mea vreau doar sănătate. Da, asta îmi doresc să fiu sănătoasă ca să îmi văd nepoţii mari. Am patru nepoţi, 3 băieţi şi o fată de care sunt foarte mândră”, a precizat acesta. 

Cu prilejul zilei aniversare, redacţia Curierul zilei îi urează sănătate şi bucurii. La mulţi ani! M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.