A început Evaluarea la clasa a IV-a

0
  • Azi este proba de Matematică
  • 5050 de elevi dau în Argeș acest examen

Evaluarea Nationala 2023 la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a este în plină desfășurare în perioada 9 -25 mai, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educației. 

Astfel, dacă săptămâna trecută au susținute aceste examene copiii de clasa a II-a, acum a venit rândul să dea teste copiii de clasa a IV-a. Ieri, s-a susținut proba la Limba română, astăzi se va susține proba de Matematică, iar mâine, acolo unde este cazul – proba la Limba maternă.

Săptămâna viitoare va urma Evaluarea Națională la clasa a VI-a: # 24 mai: Limba și comunicare # 25 mai: Matematica și Stiinte ale naturii. Notele de la Evaluarile Nationale pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a nu se trec in catalog, nu se anunta public, doar se comunica parintilor si ajuta invatatorii si profesorii sa identifice eventualele lacune ale elevilor.

În județul Argeș avem 5050 de elevi de clasa a IV-a care suțin în această săptămână Evalaurea. De asemenea, au fost 4819 elevi de clasa a II-a care au susținut acest examen săptămâna trecută și vor fi 5456 elei de a VI-a care vor da probele săptămâna viitoare. S.M.