A tâlhărit un cerşetor minor

0

Condamnată de Judecătoria Piteşti pentru tâlhărie calificată, o femeie, în vârstă de 31 de ani, a fost ridicată de poliţişti de pe stradă pentru a fi dusă la penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa. Acesta a fost judecată după ce a tâlhărit un băiat de 11 ani, cerşetor, şi a atacat cu un sticlă spartă o femeie a străzii.

Faptele s-au petrecut anul trecut în luna iunie. Daniela Ionela I.O., de 31 de ani, originară din Merişani, este cunoscută că face parte din rândul oamenilor fără adăpost.

Aceasta îşi face veacul prin centrul Piteştiului, acolo unde este văzută deseori de oamenii legii.

În noaptea de 27 spre 28 mai 2022., în jurul orei 02:00, în timp ce era în apropiere de Pavone, a văzut un minor de 11 ani, care obişnuia să cerşească. L-a atacat şi i-a furat cei 30 de lei strânşi de minor de la trecători. Seara pe 8 iunie era în clădirea fostului Spital TBC, în Craiovei, clădire dezafectată folosită de oamenii străzii.

Acolo a avut un conflict cu o femei, şi ea fără adăpost, pe care a atacat-o cu o sticlă spartă şi a ameninţat că o taie.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 1.00, în timp ce era în parcarea de la Finanţele Publice, l-a văzut pe băiatul pe care îl mai tâlhărie în luna mai.
La ameninţat cu un briceag şi i-a cerut banii.

De această dată, puştanul a fost mai iute de picior şi a reuşit să scape, fugind. 

Pentru toate acesta pe numele femeii a fost întocmit dosar penal şi a fost trimisă în judecată sub acuzaţiile de ameninţare, tentativă de tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată. Judecătoria Piteşti a condamnat-o pe femeie la 3 ani şi 7 luni închisoare cu executare.

Sentinţa fost atacată iar Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă pe 11 mai. Femeia a fost căutată de oamenii legii pentru a fi pus în executare mandatul.

A fost găsită de poliţiştii Secţiei 1 Piteşti pe stradă, în centru. A fost ridicată şi dusă la Penitenciarul Mioveni unde îşi va ispăşi pedeapsa. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.