Mort la 36 de ani, în accident rutier!

0

La 36 de ani, un bărbat din comuna Călinești și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier petrecut în comuna Lunca Corbului. Acesta se afla într-un autoturism pe DN65 când un SUV a intrat pe contrasens și l-a lovit în plin. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat de pe șosea în câmpul din apropiere, iar șoferul a decedat.

Accidentul a avut loc pe DN 65, în comuna Lunca Corbului marți seară. „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Slatina spre Pitești, în curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, din Călinești, judeţul Argeș. În urma impactului, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș, precum și rănirea celuilalt bărbat, de 73 de ani, din Slatina, judetul Olt.Bărbatul de 73 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Totodată acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Şoferul supravieţuitor a fost transferat la Bucureşti

Cei doi şoferi sunt Ilie Cristian H., de 36 de ani din comuna Călineşti, aflat la volanul unui Mercedes clasa E şi Gheorghe N.R., de 73 de ani, din Slatina, care conducea un Mercedes ML.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina de teren a fost distrusă complet în partea din faţă iar autoturismul, aruncat de pe șosea, era avariat pe toate părţile. Şoferul, în vârstă de 73 de ani, a suferit multiple traumatimse şi fracturi.

El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi a fost internat la Secţia Chirurgie I. Ieri dimineaţă, Gheorghe N.R. a fost transferat, la cererea familiei, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Cristian H. a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, martți seara. Se spune că atunci când a fost găsit de echipele de salvare, Ilie Cristian H. avea multiple fracturi, unele deschise.

După moartea bărbatului o verișoară a acestuia scria pe un cont de socializare: „Of îngerașul meu frumos. Nu îmi vine să cred că ai plecat. Îngerașul meu ai plecat la cer, Cristi frumosul meu!

De ce Doamne ai luat bunătatea asta de om? Dumnezeu să te țină la dreapta Lui, puiul meu frumos!”, fiind urmat de alte zeci de mesaje de condoleanţe. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.