Intrarea liberă la meciul cu Petrolul

0

Conducerea clubului FC Argeș a decis să lase intrarea liberă și la meciul cu Petrolul Ploiești, din runda cu numărul 9 a play-out-ului Superligii Superbet, partidă programată vineri, 19 mai, de la ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Piteștenii sunt așteptați în număr cât mai mare la acest meci crucial, de care depinde, în mare măsură, rămânerea alb-violeților în Liga I. Biletele cu valoare zero se pot găsi la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, dar și la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00.

Turda, pierdere importantă

În confruntarea cu Petrolul Ploiești, antrenorul Bogdan Vintilă nu se va putea baza pe fundașul Grigore Turda care a fost eliminat în partida cu FCU Craiova, din runda precedentă.

Tehnicianul argeșean speră ca cel care va intra să suplinească cu brio această absență: ”Soluții sunt pentru înlocuirea lui Turda, dar regret că nu este alături de noi în această partidă. A luat o decizie sub presiune, nu a luat cea mai bună decizie. Aveam nevoie de el, dar și așa avem soluții. Ne dorim să nu se vadă absența lui”.

Revine Tofan

În această săptămână, Bogdan Vintilă a primit și vești bune de la staff-ul medical al echipei. Antrenorul piteștean se va putea baza din nou pe fundașul dreapta Andrei Tofan, care a lipsit câteva etape de pe teren după accidentarea suferită în meciul cu CS Mioveni: ”Tofan s-a antrenat cu echipa în această săptămână. Acum este bine și va fi în lot pentru meciul cu petrolul. Nu avem alte probleme medicale” a spus tehnicianul argeșean. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.