Jandarmii asigură ordinea la Zilele Piteștiului

0

Începând de vineri, 19 mai 2023, peste 100 de jandarmi argeșeni vor fi la datorie, în mijlocul cetățenilor, pentru a se asigura că toate evenimentele din spațiul public se vor desfășura fără incidente.  M.D.

Astfel, jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Zilele Municipiului Pitești care se desfășoară în perioada 19-21 mai 2023, în Parcul Lunca Argeșului.

De asemenea, comunele Călinești, Dobrești, Bughea de Sus și Dâmbovicioara intră în atmosferă de sărbătoare, iar jandarmii argeșeni vor fi prezenți alături de cei care vor alege să petreacă astfel sfârșitul de săptămână.

Competițiile sportive desfășurate în ziua de 20 mai în comunele Rucăr și Lerești vor fi, de asemenea în atenția jandarmilor argeșeni.

Acțiunile Jandarmeriei Argeș au un caracter preventiv, principalul obiectiv fiind siguranța cetățenilor, însă nicio încălcare a normelor în vigoare nu va fi tolerată.

Indiferent de evenimentele la care alegeți să participați, recomandarea Jandarmeriei Argeș este să nu vă implicați în conflicte, să aveți grijă de bunurile personale, iar la nevoie să apelați cu încredere la echipajele de jandarmerie aflate în zonă ori la numărul unic de urgență 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.