Judecat după ce şi-a arătat bărbăţia unor copile

0

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Băbana, va fi trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, după ce în timp ce se afla pe stradă, la Piteşti, şi-a arătat organul sexual unor copile și unei tinere. Nu s-a întâmplat o dată, ci de două ori.

Dosarul a fost instrumentat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 ianuarie a.c., Florian Marius G. de 41 de ani, din Băbana, ar fi săvârșit acte de exhibiționism în prezența unei tinere, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești, iar în ziua de 26 aprilie a.c., același bărbat ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unor minore, tot în Pitești.

Prima dată, acesta şi-a expus bărbăţia în faţa unei tinere de 19 ani, a doua oară, în faţa unor copile în vârstă de 12 ani. La sfârşitul lunii aprilie, individul a fost identificat şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă 24 de ore. A doua zi a părăsit arestul după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar.

Oamenii legii au încheiat cercetările şi dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.